Printing Heroes B.V.

curved border
project image
Project nummer
Bedrijfsnaam Printing Heroes B.V.
Sector Printing
Financiering Financial Crowdlease
Risico classificatie CC
Partner Kapitaal Op Maat
Doelbedrag € 30.000
Geïnvesteerd € 30.000
Rente p/j 8,0%
Looptijd 48 maanden

Beschrijving

Printing Heroes BV wordt dé toeleverancier van groot formaat prints voor alle reclamebureaus, agencies en sign-bedrijven in Nederland. Printing Heroes legt als eerste in deze branche de nadruk op duurzaamheid bij het printen en afwerken van verschillende rol-tot-rol- en plaatmaterialen. De ondernemer Peter Bronkhorst start dit bedrijf na jarenlang in deze branche gewerkt te hebben en dit zorgt voor een vliegende start. Printing Heroes BV is op zoek naar een lineaire lening van € 30.000,- gedurende 48 maanden. In ruil biedt Printing Heroes investeerders een rentepercentage aan van 8%.

Het bedrijf
De huidige print en sign industrie is nog ver weg van duurzaamheid. Printing Heroes brengt hier verandering in en is gespecialiseerd in printing op duurzame wijze voor grote formaten, zoals soft-signage op textiel, grote banners, folies voor wanden en plaatmaterialen. Steeds meer klanten eisen duurzame producten, mede ingegeven door enerzijds de eigen verhoogde standaarden op dat vlak en anderzijds doordat de overheid en de publieke opinie de druk opvoert om duurzamer te ondernemen. Dit blijkt bijvoorbeeld uit duurzaamheidsplannen die leveranciers worden gevraagd op te stellen voor klanten in deze branche en het gebruik van PVC dat door klanten aan banden wordt gelegd. De huidige printing en signbedrijven hebben echter moeite met verduurzamen, mede door beperkte kennis en capaciteit op dit vlak. Ondernemer Peter Bronkhorst zag hier kansen en startte Printing Heroes en verzekerde zich van zijn vorige werkgever als vaste opdrachtgever. Printing Heroes laat zien dat er op een aantal vlakken duurzamer gewerkt kan worden. Printing Heroes gebruikt geen PVC’s en solvent inkten en baseert zich op UV-techniek. Daarnaast bestaat het machinepark uit de nieuwste energiezuinige machines. Deze apparatuur toont hogere energiepretaties dan de industrie standaard. Verder wordt afval geminimaliseerd en materialen worden voor zover mogelijk hergebruikt.

Organisatie
Printing Heroes BV is opgericht door Peter Bronkhorst en is gevestigd in Oosthuizen, Noord-Holland. Printing Heroes is 100% eigendom van Heroes Holding BV. De productie vindt plaats in een werkplaats in Westknollendam. Printing Heroes is ontstaan omdat de behoefte aan een dergelijke toeleverancier groot was bij de vorige werkgever Eydenberg Retail Projects. Peter Bronkhorst werkte hier als CFO en heeft een uitgebreide kennis van de markt, de klanten en opdrachtgevers. Tevens heeft Printing Heroes inmiddels een webshop overgenomen voor de particuliere markt, deze draait inmiddels en genereert omzet. Inmiddels heeft Peter een ervaren print operator aangenomen. Gekwalificeerd personeel op dit vlak is schaars, dus dat is een belangrijke stap. Verder is er een medewerker voor ordermanagement en een medewerker shipments voorzien, waarvan de eerste nu wordt aangenomen. Met de tweede wordt gewacht tot het moment dat er voldoende omzet is om een 3e personeelslid te verantwoorden.

Omzet en groei
Op basis van de omzet die via Eydenberg gerealiseerd wordt en een aantal intentie afspraken met voor Peter bekende bureaus en signbedrijven is de conservatieve verwachting dat de omzet tot het einde van het jaar tussen de  €100.000 en €150.000,- bedraagt. De intentie afspraken naast die met Eydenberg betreffen geen getekende overeenkomsten, dat is in deze industrie ongebruikelijk gezien het projectmatige karakter van opdrachten. De webshop met een focus op de particuliere markt genereert momenteel boven verwachting een omzet van ongeveer €10.000 per maand. Met gestage groei zal de omzet in 2020 verder worden uitgebouwd en in totaal rond de €750.000 liggen is de verwachting. Er is al een nieuw printing machinepark gefinancierd met een financial lease via een leasemaatschappij. Om van start te kunnen gaan zijn er nog aanvullende bedrijfsmiddelen nodig waarvoor nu financiering via Kapitaal Op Maat gezocht wordt.

Financieringsbehoefte
Printing Heroes is op zoek naar de financiering van enkele bedrijfsmiddelen die nodig zijn voor de dagelijks printing productie. Deze apparatuur leent zich goed voor verpanding ter dekking van de financiering. Printing Heroes vraagt de investeerders via Kapitaal Op Maat een lineaire financiering van €30.000,- gedurende 48 maanden tegen een rentepercentage van 8%. Naast Printing Heroes BV tekent de holding van Peter mee en geeft Peter een borgstelling uit privé van €10.000. Deze loopt af naar rato van aflossing van de financiering. 

Waarom crowdfunding via Kapitaal Op Maat?
De financiering via Kapitaal op Maat geeft Printing Heroes naast de benodigde financiering ook aandacht voor dit nieuwe bedrijf en voor de unieke focus op duurzaamheid in een branche die nog veel slagen kan en moet maken op dat gebied. Ondernemer Peter Bronkhorst beantwoordt graag al uw vragen en dankt u alvast voor uw interesse.

Meer informatie

Website Printing Heroes: https://www.printing-heroes.com/

Website Kapitaal Op Maat: https://www.kapitaalopmaat.nl/

curved border down arrow

Onze projecten


Asset categorieën

curved border

Plaats aanvraag

Vragen over investeren, leasen via de crowd, partner worden of gewoon meer weten over de mogelijkheden van Crowdlease®?

arrow icon
curved border

Waarom yes-man.nl?

Waarom ondernemers bij yes-man.nl bedrijfsmiddelen financieren? 

Bij ons lease je Bankvrij !  

 

2e hands apparatuur, innovatieve machines, of een merk dat nog onbekend is? yes-man.nl maakt het mogelijk!

Wij kijken verder en helpen u graag, vul hierboven het contactformulier in, of bel ons.