Over ons

curved border

Ontstaan Crowdlease® via yes-man.nl

Leasen was tot voor kort alleen toegankelijk voor banken, leasemaatschappijen of andere financiële instellingen. Bij yes-man.nl vinden we dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot investeren met de extra zekerheid van het bedrijfsmiddel als onderpand. Want dat is het grote verschil met ‘gewoon’ crowdfunden. Crowdfunding + lease = Crowdlease®!

Kennis en ervaring

yes-man.nl is specialist in Crowdlease®. Met specifieke kennis van de bedrijfsmiddelen en de jarenlange ervaring op het gebied van leasen is yes-man.nl een betrouwbare partij die inzichtelijk en transparant een duidelijk beeld schetst, ook van eventuele risico’s. yes-man.nl werkt nauw samen met fabrikanten, importeurs en dealers.

Toezicht op bedrijfsvoering

yes-man.nl heeft niet alleen een dagelijks bestuur heeft maar ook een raad van advies. De leden van de raad van advies van yes-man.nl hebben zich bewezen in leasing, crowdfunding, finance en compliance. Zo verzekert yes-man.nl zich van permanent advies en worden belangrijke bestuurlijke beslissingen goed besproken. 

Samenwerking met Crowdpartners

Door samen te werken met Crowdpartners B.V., een organisatie die onder toezicht staat van de AFM en de benodigde ontheffingen en vergunningen heeft, zijn yes-man.nl, haar investeerders en de objectgebruikers ervan verzekerd dat alles wat bij crowdlease komt kijken professioneel en betrouwbaar geregeld is. Crowdpartners heeft een infrastructuur opgezet die ook door banken en verzekeraars wordt gebruikt. Hiermee heeft yes-man.nl een partner die op het gebied van bijvoorbeeld betalingsafhandelingen en geldstromen zeer ervaren is.

Handelsnaam van Crowd Lease B.V.

yes-man.nl is een geregistreerde handelsnaam van Crowd Lease B.V. 

FAQ

Voor vragen mag u ons natuurlijk altijd benaderen. Hier vindt u de Frequently Asked Questions. 

curved border arrow down

Nu investeren

Gefinancierde projecten


Asset categorieën

curved border

Waarom yes-man.nl?

Bij yes-man.nl willen we iedereen toegang geven tot investeren met de extra zekerheid van het bedrijfsmiddel als onderpand. Zo maakt yes-man.nl het grote verschil met ‘gewoon’ crowdfunden. Crowdfunding + lease = Crowdlease®

Om u in een betrouwbare en veilige omgeving zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werkt yes-man.nl samen met Crowdpartners. Crowdpartners heeft jarenlange ervaring met banksystemen, en staat onder toezicht van de AFM . Samen = sterker. Zo werkt het ook bij Crowdlease®