Investeerders

curved border
Crowd-
lease
Crowd-
funding
Altijd zekerheden checkmark
Aantrekkelijk rendement checkmark checkmark
Alternatieve financieringsvorm checkmark checkmark
Specifieke kennis van de bedrijfsmiddelen checkmark
Eigen netwerk inzetten checkmark checkmark
Donaties en eigen vermogen mogelijk checkmark

Investeren in Crowdlease®

Investeren mét zekerheid. Dát is de toekomst. Daarom biedt yes-man.nl in samenwerking met Crowdpartners: Crowdlease®! Een investeringsvorm met een aantrekkelijk rendement, waarbij u investeert in bedrijfsmiddelen. Het bedrijfsmiddel is tevens het onderpand en geldt dus als uw extra zekerheid

yes-man.nl investeert in duurzame relaties, gebaseerd op professionaliteit en wederzijds vertrouwen. Op deze manier bent u als investeerder, verzekerd van het beste aanbod.

Eenvoudig investeren via yes-man.nl

Investeren kan vanaf € 250,- en het proces is zeer eenvoudig.

  • U opent bij Crowdpartners uw eigen rekening, stort het gewenste kapitaal erop en maakt een selectie uit het aanbod van projecten. Tip: spreid uw investering, zo loopt u minder risico.
  • Iedere maand ontvangt u op uw eigen rekening de rente en aflossing. yes-man.nl regelt i.s.m. Crowdpartners alle benodigde contracten en transacties.

Beheervergoeding

1% van het gemiddelde uitstaande vermogen per jaar.

Risico en rendement

Voor crowdfunding geldt, en dat geldt voor Crowdlease® ook: tegenover het aantrekkelijke rendement staan ook risico's.

Wij doen een uitgebreide kredietwaardigheidscontrole en objectbeoordeling waarmee we het risico zo goed mogelijk inschatten. Dit komt tot uitdrukking in de risico-score. Sommige projecten zijn risicovoller dan andere, maar let op! voor alle projecten geldt: u kunt (een gedeelte van) uw inleg kwijtraken.  

Neem een verantwoorde investeringsbeslissing

Maak altijd voor uzelf een overweging of u het risico wat u neemt acceptabel vindt. Wij informeren u zo zorgvuldig mogelijk en voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Bij ieder project waarin geïnvesteerd kan worden is uitgebreide informatie beschikbaar. Neem de tijd om dit goed door te nemen en eventueel zelf verdere informatie in te winnen.

Daarnaast adviseren wij een tweetal zaken om uw risico te spreiden:

  • Investeer met een verantwoord deel van uw vrije vermogen in crowdfunding, en
  • Verdeel uw inleg in crowdfunding over verschillende projecten. 
curved border arrow down

Nu investeren

Gefinancierde projecten


Asset categorieën

curved border

Waarom yes-man.nl?

Bij yes-man.nl willen we iedereen toegang geven tot investeren met de extra zekerheid van het bedrijfsmiddel als onderpand. Zo maakt yes-man.nl het grote verschil met ‘gewoon’ crowdfunden. Crowdfunding + lease = Crowdlease®

Om u in een betrouwbare en veilige omgeving zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werkt yes-man.nl samen met Crowdpartners. Crowdpartners heeft jarenlange ervaring met banksystemen, en staat onder toezicht van de AFM . Samen = sterker. Zo werkt het ook bij Crowdlease®