PS-Team

curved border

Consulting PS-Team

PS-Team ondersteunt al meer dan 30 jaar de mobiele en financiële sector met individuele procesoplossingen. Proactieve services gecombineerd met krachtige systeemoplossingen, zorgen ervoor dat processen soepel verlopen. Een van de vele oplossingen die PS-Team rijk is, heet PS-DataCollect. yes-man.nl is vanaf juli 2018 de officiële en enige vertegenwoordiger van PS-DataCollect in Nederland en België.

Fraude voorkomen met PS-DataCollect

Fraude binnen bedrijfsmiddelenfinanciering komt op regelmatige basis voor. Het gaat hierbij vaak om dubbele/meervoudige financieringen. Helaas is dit een te weinig onderkend probleem, waardoor leasemaatschappijen, banken en hun klanten grote risico´s lopen.  

PS-DataCollect is een Europees Asset Register voor mobiele goederen om het eigendomsrecht ('title') van Banken en Leasemaatschappijen veilig te stellen. Door middel van dit systeem worden o.a. meervoudige financieringen gedetecteerd en fraude geïdentificeerd.   

Bewezen oplossing

In Duitsland, Frankrijk en Spanje zijn alle leasemaatschappijen en banken op dit systeem aangesloten, waardoor veel fraudezaken aan het licht zijn gekomen. PS-DataCollect is een bewezen oplossing met een duurzaam imago.

Voor wie is PS-DataCollect interessant?

Voor alle Asset Managers bij banken en (auto)leasemaatschappijen. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct telefonisch contact op of gebruik het informatieformulier.

curved border arrow down

Nu investeren

Gefinancierde projecten


Asset categorieën

curved border

Waarom yes-man.nl?

Bij yes-man.nl willen we iedereen toegang geven tot investeren met de extra zekerheid van het bedrijfsmiddel als onderpand. Zo maakt yes-man.nl het grote verschil met ‘gewoon’ crowdfunden. Crowdfunding + lease = Crowdlease®

Om u in een betrouwbare en veilige omgeving zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werkt yes-man.nl samen met Crowdpartners. Crowdpartners heeft jarenlange ervaring met banksystemen, en staat onder toezicht van de AFM . Samen = sterker. Zo werkt het ook bij Crowdlease®