Lectura

curved border

Consulting voor Lectura

Lectura is de Europese autoriteit in het leveren van machine waarderingen, restwaardes en machine specificaties. yes-man.nl vertegenwoordigt Lectura in Nederland. Met vragen als: wat is de huidige waarde van een machine? Of hoe bepaal ik de inruilwaarde of restwaarde? kunnen wij u helpen. Eenmalig of op structurele basis. 

Voor diverse partijen is deze data zeer waardevol, hieronder ziet u waarvoor en voor wie de data van Lectura gebruikt kunnen worden. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct telefonisch contact op of gebruik het informatie formulier.

Voor banken en leasemaatschappijen

Banken en leasemaatschappijen verkrijgen middels deze data de echte restwaarden en value lines van zware machines. Dit werkt voor de verkoop van gebruikte machines en de financiering van nieuwe.

Voor machinedealers

Dealers verkrijgen toegang tot harde, betrouwbare gegevens om de resultaten in de verkoop van machines, reserveonderdelen en services te verbeteren. Tegelijkertijd vinden en profiteren ze van mogelijkheden in markt.

Voor de verhuurbranche

De verhuurbranche profiteert van de beste inruilwaarde voor de gebruikte machines. Ze gebruiken uitgebreide machinegegevens om hun activaportefeuille effectiever te analyseren, beheren en kapitaliseren.

Voor verzekeringsmaatschappijen

Verzekeringsmaatschappijen verkrijgen gemakkelijk toegang tot de benodigde data om adequate beslissingen te kunnen nemen in de zaken met betrekking tot de zware machine industrie.

Voor fabrikanten

Fabrikanten promoten hun merk effectiever, zowel in binnen- als in het buitenland. Door beoordelingstools krijgen hun dealers de voorsprong die ze nodig hebben om de verkoop te verbeteren.

 

Voor overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen krijgen toegang tot betrouwbare machineprijzen om in te kunnen spelen op de behoeften.

curved border arrow down

Nu investeren

Gefinancierde projecten


Asset categorieën

curved border

Waarom yes-man.nl?

Bij yes-man.nl willen we iedereen toegang geven tot investeren met de extra zekerheid van het bedrijfsmiddel als onderpand. Zo maakt yes-man.nl het grote verschil met ‘gewoon’ crowdfunden. Crowdfunding + lease = Crowdlease®

Om u in een betrouwbare en veilige omgeving zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werkt yes-man.nl samen met Crowdpartners. Crowdpartners heeft jarenlange ervaring met banksystemen, en staat onder toezicht van de AFM . Samen = sterker. Zo werkt het ook bij Crowdlease®